Blackjack strategie

Speel jij vaak een spelletje blackjack maar verlies je over het algemeen? Dan is het blackjack strategie misschien wel wat voor je. Wanneer je op zoek gaat op het internet naar een blackjack strategie, kom je enorm veel verschillende strategieën tegen. En lang niet alle blackjack strategieën werken.

Daarom hebben we speciaal voor jou de beste blackjack strategie opgezocht. Probeer deze strategie uit en wie weet werkt deze wel voor jou! Wel raden wij je aan om dit eerst gratis uit te proberen.

Blackjack strategie kaartblackjack strategie

Hieronder vind je een blackjack strategie kaart. De linker kolom vertegenwoordigd jouw hand. De bovenste kolom vertegenwoordigd de kaarten van de bank. Alle mogelijke handen zijn afgebeeld op deze strategie kaart. In totaal zijn er vier acties waaruit je kunt kiezen. Passen, hitten, splitsen en verdubbelen.

Besluit je om deze blackjack strategie te gebruiken, wijk dan ook niet af. Alleen dan zal de strategie werken. Wel dien je te onthouden dat blackjack een geluksspel is. Deze strategie is dan ook geen garantie op winst. Maar uiteraard kan het wel helpen je een betere blackjack speler te worden.

Waarom een blackjack strategie gebruiken

Je gebruikt een strategie als je wilt winnen. De strategie kaart hierboven is gemaakt op basis van een wiskundige berekening. De berekening zijn zo berust dat jij als speler de grootste kans hebt om te winnen. Mocht deze strategie je ook echt helpen dan raden wij je aan deze strategie kaart altijd bij de hand te houden.

Blackjack tips

Naast deze blackjack strategie zijn er nog een aantal tips die handig kunnen zijn bij het spelen van blackjack. Hieronder vind je deze blackjack tips.
• Nooit verzekeren – Wanneer de bank een aas heeft krijg je de keuze om een verzekering af te sluiten. Doe dit nooit. Op de langere termijn is dit niet rendabel.
• Speel met kleine bedragen – Speel met kleine bedragen zodat je veel handen kunt spelen.
• Sla niet op tilt – Ben je aan de verliezende hand? Stop dan gewoon en probeer het een andere keer weer opnieuw. Sommige spelers slaan op tilt als ze verliezen en gaan dan grote bedragen inzetten en domme keuzes maken. Op deze manier kan je heel snel veel geld verliezen.